Goud in handen

mi68 waardecreatie & leiderschap is gespecialiseerd in organisatie-, marketing-, en communicatiestrategie. We zorgen voor een onderscheidende strategie, branding en de executie ervan. Zodat we niet alleen waarde creëren voor de klant, maar ook leiderschap ontwikkelen in de organisatie. Alleen dan kan een organisatie duurzaam beter presteren. Hiervoor zetten we wetenschap, innovatie en creativiteit in.

meer over ons

Wij zijn mi68

Waardecreatie

Samen met ondernemers en directies stippelen we een strategie uit om zo onderscheidend vermogen te creëren. Een heldere positionering voor de toekomst. We formuleren een merkambitie en vertalen dit naar een marketing- en communicatieplan of event. Van het eerste creatieve idee tot en met de complete uitvoering van de communicatie. mi68 is de regisseur.

meer informatie

Leiderschap

Hoe ontwikkel je leiderschap in een organisatie? Hoe zorg je voor betrokken medewerkers? En dat de executie van je strategie goed verloopt? We bieden ondersteuning bij de implementatie van de strategie. Die slag is cruciaal om een organisatie duurzaam beter te laten presteren. Daarvoor gebruiken we wetenschappelijke modellen, innovatieve werkvormen, coaching en assessments.

meer informatie

Waarde toegevoegd

© 2024 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by