Blog

Waardecreatie & Leiderschap

Eens in de zoveel tijd is het goed om naar de strategie van je organisatie te kijken en de koers die je volgt aan te scherpen of te vernieuwen. Dat hebben we zelf ook gedaan en dat heeft geleid tot waardecreatie & leiderschap.

Samen met ondernemers en directies stippelen we een strategie uit om zo onderscheidend vermogen te creëren. Een heldere positionering voor de toekomst. We formuleren een merkambitie. Dat proces noemen we bij mi68: waardecreatie.

Steeds vaker krijgen wij de vraag, hoe je die strategie vertaalt naar je organisatie. Hoe zorg je ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan? We ondersteunen organisaties in dit proces. Door gebruik te maken van wetenschappelijke modellen en innovatieve werkvormen met medewerkers, zorgen we ervoor dat ook zij de nieuwe strategie van een organisatie dragen en dat de executie goed verloopt.

Om deze dienstverlening verder uit te breiden, zijn we sinds kort door Thomas International geaccrediteerd om assessments af te nemen. Op deze manier kunnen we nog beter individuele en teamprestaties verbeteren. Al jaren coachen we ondernemers en leidinggevenden. Dat hebben we nu vormgegeven in een nieuw leiderschapsprogramma. Dit alles noemen we bij mi68: leiderschap.

Dat laatste onderdeel krijgt nu ook een eigen gezicht: mi68 waardecreatie & leiderschap. Studio Spinazie en LR Internet zijn hard bezig met de uitwerking hiervan in een nieuwe huisstijl en website. Binnenkort kunnen we het resultaat aan jullie laten zien!

Blog #7

Geschreven door: Steffie Hoeijmakers
Geschreven: 2018-03-15

© 2024 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by