Blog

Tijd voor een update!

Het nieuwe jaar is ruim een week oud en bij mi68 zijn we volop aan het werk. Vanuit een nieuwe locatie! Vanaf 1 januari werken we niet meer vanaf de Koninginnesingel maar vanaf ons mooie kantoor aan huis. En die flexibiliteit is heel fijn! We werken veel bij klanten op locatie of zoeken mooie plekjes op in Limburg. Dat zorgt voor inspiratie en energie.

We zijn het jaar gestart met uitdagende opdrachten. Zo werken we onder andere aan de implementatie van een nieuwe strategische koers bij Valuascollege, doen teamanalyses en ontwikkelen een communicatieplan voor Gilde Opleidingen en we hebben mooie opdrachten lopen bij diverse werkgevers in Limburg zoals Theaterhotel Venlo, Bouwmensen Limburg en de Provincie Limburg.

Ook over de partners bij mi68 hebben we een update.

Jeroen Kouwenberg is zoals jullie weten op 3 januari geopereerd aan alvleesklierkanker. De operatie is goed verlopen. De tumor is in zijn geheel verwijderd en er zijn geen uitzaaiingen gevonden. Vandaag mag hij naar huis om verder te herstellen en in afwachting of verdere behandeling nodig is. Voor nu positief nieuws dus! We houden jullie op de hoogte van zijn gezondheid.

Steffie Hoeijmakers is begonnen aan het laatste jaar van de Executive MBA die zij volgt aan TIAS Business School. In september hoopt ze af te studeren. Ook zijn de voorbereidingen voor de verkiezing Topvrouw Limburg in volle gang. En er is babynieuws! Dit jaar verwacht Steffie haar tweede kindje.

Dennis Meens heeft tot maart een ad interim klus als teamleider bij Ecsplore in Geleen. Zijn organisatorische kwaliteiten komen hier helemaal tot z’n recht. Daarnaast is hij druk bezig met de voorbereidingen voor DSV VenloStormt dat op 22 en 23 juni plaatsvindt.

Al met al belooft 2019 een mooi jaar te worden!

Blog #10

Geschreven door: Steffie Hoeijmakers
Geschreven: 2019-01-09

© 2021 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by