Blog

Dag kanker, hallo toekomst!

Ik ben er weer! Sinds kort ben ik weer aan het werk. En dat voelt heerlijk! Het één op één coachen van leiders is inspirerend en het geeft me veel energie. Energie die ik lange tijd niet heb gehad.

In december 2018 werd bij mij alvleesklierkanker geconstateerd. Op 3 januari 2019 ben ik geopereerd en is de tumor verwijderd. De operatie was erg zwaar en ingrijpend, maar het herstel ging voorspoedig. Aansluitend heb ik zes maanden een chemokuur gehad. Dat was pittig en soms slopend. Ik heb van het begin af aan het gevoel gehad dat deze kanker niet mijn eindpunt zou zijn. Tot nu toe is de kanker niet teruggekomen en daar hou ik me aan vast.

Nu ik weer met veel energie in het leven sta realiseer ik me pas echt hoe zwaar deze periode is geweest. Fysiek en emotioneel. Een operatie en chemokuur gaan je niet in de koude kleren zitten. De nasleep had duidelijk zijn impact. Maar ik heb heel veel steun ontvangen en daar ben ik erg dankbaar voor. Hoe tegenstrijdig het misschien klinkt, door deze steun is dit ook een van de meest liefdevolle periodes uit mijn leven geweest. Het was erg fijn om van veel mensen berichten en kaartjes te ontvangen. Vaak ook uit onverwachte hoek. Het heeft me aangenaam verrast hoe lief mensen eigenlijk zijn. Dank jullie allemaal hiervoor!

Het is fijn om nu zelf weer anderen te kunnen helpen. Ik leg me steeds meer toe op één op één coaching van leiders. Daarnaast blijf ik organisaties ondersteunen op het gebied van strategie- en organisatieadvies.

Wil jij je verder ontwikkelen als leider? Heb je een organisatievraagstuk? Je kunt me voor een vrijblijvend gesprek bellen op 06 50 65 17 24 of een e-mail sturen naar jeroen@mi68.nl.

Blog #11

Geschreven door: Jeroen Kouwenberg
Geschreven: 2020-09-09

© 2020 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by