Dennis Meens

Dennis is een enthousiaste, ambitieuze en innovatieve stormstrateeg. Zijn passie voor innovatie en organisatorische kwaliteiten komen goed van pas in diverse organisaties. Al 10 jaar ontwikkelt Dennis grensverleggende concepten voor organisaties die wel wat nieuwe, frisse ideeën kunnen gebruiken.

Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuwe wedstrijdopzet voor pupillenatletiek, die inmiddels door de Atletiekunie in heel Nederland is ingevoerd. Voor de gemeente Venlo heeft Dennis o.a. het Young Talent Plan opgezet en een nieuwe positionering voor Sportpark Vrijenbroek ontwikkeld die als proef dient voor andere sportparken in Nederland. Ook is Dennis de grondlegger van VenloStormt. De strategische en organisatorische ontwikkeling van het evenement ligt in zijn handen.

De ideeënkracht van Dennis werd in 2015 beloond toen hij met VenloStormt de Nationale Evenementen Innovatieprijs won. In 2016 werd hij gevraagd om de Venlolezing te geven. Een betoog door een Venlonaar jonger dan 35 jaar die anderen inspireert met zijn ideeën. In 2017 was Dennis finalist bij de Young Professional of the Year verkiezing. Dennis is vader van een zoon en in zijn vrije tijd gepassioneerd kok.

Bel met Dennis

06 28 21 35 77

Dennis helpt je met...

€ 2.500,-

Personal branding

Training om erachter te komen wat je sterke punten zijn en hoe deze optimaal uitgedragen kunnen worden. Zet jezelf in als sterk merk. 

Lees meer »
€ 5.400,-

Leiderschapsprogramma

In dit programma draait alles om leiderschap en het tot stand brengen van excellente prestaties. Zit je vol ambitie en wil je betere resultaten boeken?

Lees meer »
€ 500,00

mi68 netwerk

Vier diners waarin culinair genieten, zakendoen en leiderschap centraal staan! Elke bijeenkomst draait om inspiratie en kennisdeling op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

Lees meer »
© 2019 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by