Leiderschap
€ 135,-

Coaching

Als coach ondersteunt Jeroen Kouwenberg mensen bij het ontwikkelen van hun leiderschap. Jeroen is een coach voor ondernemers, directeuren, managers en high potentials.

Lees meer »
€ 2.500,-

Personal branding

Training om erachter te komen wat je sterke punten zijn en hoe deze optimaal uitgedragen kunnen worden. Zet jezelf in als sterk merk. 

Lees meer »
€ 300,-

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je? Wat zijn voor jou motivatoren en hoe stel jij je op onder druk?

Lees meer »
€ 300,-

High Potential Trait Indicator (HPTI)

Word de beste versie van jezelf! De High Potential Trait Indicator (HPTI) geeft inzicht in iemands persoonskenmerken en in hoeverre deze aansluiten op een bepaalde rol of positie.

Lees meer »
€ 300,-

General Intelligence Assessment (GIA)

Het General Intelligence Assessment (GIA) geeft een nauwkeurige voorspelling van de tijd die het iemand kost om grip te krijgen op een nieuwe rol of werkomgeving.

Lees meer »
€ 300,-

Emotionele Intelligentie (TEIQue)

De Trait Emotional Intelligence Questionnaire (TEIQue) geeft inzicht in de mate waarin iemand in staat is om emoties te benoemen en te managen. Zowel die van zichzelf, als van anderen.

Lees meer »
€ 600,-

360 feedback

Hoe zorg je dat managers zicht hebben op het (dis)functioneren van hun mensen? Hoe houd je medewerkers gefocust?

Lees meer »
€ 600,-

Teams

Presteert jouw team optimaal? Heeft jouw team een positief effect op het bedrijf? Halen jullie alles eruit wat erin zit?

Lees meer »
€ 200,-

Student Profiel Analyse (SPA)

Wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Wat motiveert je? Waar word je blij van?

Lees meer »
© 2024 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by