Leiderschap

Student Profiel Analyse (SPA)

Wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Wat motiveert je? Waar word je blij van?

De Student Profiel Analyse (SPA) geeft inzicht in de gedragsstijl van jongeren. Wat past bij jou, waar krijg je energie van en wie ben je écht? Jezelf werkelijk leren kennen is de eerste stap naar persoonlijk succes.

Hoe werkt de SPA?

In slechts acht minuten geeft de Student Profiel Analyse (SPA) nauwkeurig inzicht in de gedragsstijl van jongeren. De SPA is gebaseerd op de PPA. De SPA geeft jongeren inzicht in zichzelf, hun motivatoren en talenten. Dat geeft hen zelfvertrouwen, perspectief en motivatie, zodat het maken van toekomstbepalende keuzes een stuk eenvoudiger wordt.  

Voor wie?

De SPA biedt decanen, leraren en begeleiders (h)erkenning van en begrip voor verschillende gedragsstijlen, waardoor de interactie verbetert en begeleiding een nieuwe dimensie krijgt.

De SPA beschrijft:

  • Wat de jongere motiveert;
  • Het voorkeursgedrag;
  • Wat hij/zij prettig en juist niet prettig vindt;
  • Welke taak- en werkgebieden bij hem/haar passen;
  • Talenten en mogelijke beperkingen.

Kosten (prijzen exclusief btw)

  • Afname SPA en uitgebreid rapport: 75 euro

Behoefte aan een toelichting?

  • Bespreking en persoonlijke toelichting op het rapport – wat betekent dit concreet in jouw situatie – gedurende 1 uur: 125 euro (125 euro p/u)

Studiekeuze Richtlijnen (SKR)

In aanvulling op de SPA is het mogelijk een Studiekeuze Richtlijnen (SKR) rapport te genereren. Dit rapport bevat de studierichtingen die het best aansluiten op zijn/haar gedragsprofiel. Kosten van een SKR bedragen 27,50 euro. De toelichting hierop is 0,5 uur à 62,50 euro.

mi68 werkt met tools van Thomas International en is gecertificeerd partner van Thomas International. De SPA is uitvoerig wetenschappelijk getest om betrouwbaarheid en validiteit te bepalen en ontwikkeld vanuit de DISC-methode. Geregistreerd bij de British Psychological Society.

€ 200,-
© 2024 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by