Steffie Hoeijmakers

Steffie is een ondernemende, ambitieuze en resultaatgerichte marketingstrateeg. Ze heeft ruim 7 jaar ervaring in het adviseren van uiteenlopende organisaties bij complexe marketing- en communicatievraagstukken. Hierbij probeert zij constant de link te leggen tussen praktijk en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van strategie.

Steffie heeft de Master Internationale Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Om vernieuwend te kunnen blijven volgt zij momenteel de Executive MBA van TIAS (de business school van Tilburg University). In 2014 is Steffie uitgeroepen tot Young Professional of the Year en in 2015 stond ze in de finale van CommunicatieTalent van het jaar Nederland.

Vrouwenemancipatie ligt Steffie na aan het hart. Er is veel vrouwelijk potentieel, maar dat wordt niet volledig benut op de arbeidsmarkt. Steffie vindt het belangrijk om vrouwelijk talent in organisaties te stimuleren en het bewustzijn bij iedereen te vergroten om dit talent ook daadwerkelijk te benutten. Daarom is zij nu ruim 6 jaar voorzitter van Stichting Topvrouwen Limburg, waar ze aandacht vraagt voor de waardevolle toevoegingen van vrouwen in topfuncties en om inspirerende topvrouwen in de schijnwerpers zetten. Daarnaast zit ze in de Raad van Toezicht van Omroep Venlo. Steffie is sinds september 2017 moeder van een zoon.

Bel met Steffie

06 15 14 47 08

Steffie helpt je met...

€ 4.900,-

Strategiesessie

Strategiesessie (2 sessies à 2 uur) over de positionering en profilering van de organisatie inclusief strategisch paper met aanbevelingen

Lees meer »
€ 5.000,-

Van strategie naar resultaat

De merkambitie van de organisatie is bepaald. We weten waar we naartoe willen. Maar hoe zet je de strategie om in prestaties?

Lees meer »
€ 3.000,-

Plan communicatiestrategie

De communicatie van uw organisatie moet ... onderscheidend ... origineel ... en opvallend zijn. Anders wordt de boodschap niet opgemerkt. 

Lees meer »
© 2019 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by