Jeroen Kouwenberg

Jeroen is een deskundige, gedreven en strategische marketeer. Hij veroorzaakt blijvende verandering en verbetering. Jeroen heeft een stevige basis die bestaat uit 30 jaar werkervaring, talloze complexe marketingvraagstukken en ruim 300 organisaties die hij heeft geadviseerd. De vertaalslag maken van positioneren naar profileren is iets waar Jeroen veel voldoening uit haalt. Of het nu gaat om een kleinere of grotere organisatie, elke organisatie is op haar manier onderscheidend.

Jeroen heeft zich gespecialiseerd in leiderschap. Hij is door Thomas International geaccrediteerd om assessments af te nemen. Deze wetenschappelijke tools helpen hem om het beste uit leiders te halen. Door de mix van ervaring en wetenschap kan hij onder andere leiderschapspotentieel herkennen, verder ontwikkelen en de ideale teamsamenstelling maken. Jeroen is een coach voor ondernemers, directeuren, managers en high potentials.

Jeroen is vader van 4 kinderen en kantoorhond Sam. In maart 2018 is hij voor het eerst opa geworden. Daarnaast is hij oprichter en bestuurslid van Stichting Topvrouwen Limburg. Ook is Jeroen oprichter van VenloStormt waar hij in 2015 de Nationale Evenementen Innovatieprijs mee won.  

Bel met Jeroen

06 50 65 17 24

Jeroen helpt je met...

€ 300,-

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Wat zijn je sterke punten en wat gaat je minder goed af? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je? Wat zijn voor jou motivatoren en hoe stel jij je op onder druk?

Lees meer »
€ 300,-

High Potential Trait Indicator (HPTI)

Word de beste versie van jezelf! De High Potential Trait Indicator (HPTI) geeft inzicht in iemands persoonskenmerken en in hoeverre deze aansluiten op een bepaalde rol of positie.

Lees meer »
© 2024 | mi68 waardecreatie & leiderschap
Created by